Mitja Godnjavec s.p. | Litostrojska cesta 10, 1000 Ljubljana | 031 871 097 | parketi.godnjavec@gmail.com

Obnova parketa: postopek za sijoč, dolgo obstojen parket


Obnova parketa je postopek, ki se ga je treba lotiti s previdnostjo, profesionalnostjo in mislijo na dolgotrajno uporabo tal. Zato je pametno profesionalcem prepustiti vse delo obnove parketa, cena pri tem odtehta kvalitetno popravilo. Obnova starega parketa ni misija nemogoče, ampak povsem izvedljiv projekt, ki je z nami hiter in enostaven.


Obnova parketa - postopek rešitve poškodovanih tal


V podjetju Parketi Godnjavec imamo družinsko tradicijo, dolgo prek štiri desetletja, in se srečujemo s številnimi primeri poškodovanjega in obrabljenega parketa. V praksi se izjemno redko zgodi, da je situacija tako slaba, da se je ne da popraviti z obnovo parketa. Postopek obnove starega parketa je neizvedljiv le pri redkih primerih, na primer pri zelo starem lamelnem parketu, ki je bil poplavljen. Zato se brez skrbi obrnite na naše parketarstvo; obnovo vam opravimo kvalitetno in hitro.


Obnova parketa po dobri ceni


Ni se lahko lotiti obnove parketa, ceniki pa so različni in lahko tudi zavajajoči. Zato pri nas obljubljanmo konkurenčno ceno parketarstva. Obnova je nujna, ko je parket poškodovan, morda celo nevaren za hojo ali igro, ali pa enostavno tako obrabljen, da potrebuje svež izgled. Po obnovi je lahko kot nov. Obrusimo ga do zdravega lesa, popravimo odstopljene deščice in zapremo reže med njimi, parket polakiramo in naoljimo. Tako je lahko obnova parketa postopek, ki vam kar najhitreje vrne prostor v uporabo. Dobro brušenje parketa je izjemno pomembno, pri nas pa obvladamo tudi delo z dvoslojnim parketom in drugimi talnimi oblogami. Obnova parketa po ugodni ceni s pravim postopkom je naša obljuba.

Ne odlašajte z obnovo parketa. Cenik, pošten do stranke, vas bo prepričal, na račun cene obnove parketa pa kvaliteta pri nas zagotovo ne bo trpela. Ceno obnove parketa in postopek popravila, prilagojen vaši specifični situaciji, bomo pozorno preučili in vam kar najbolje svetovali.