Mitja Godnjavec s.p. | Litostrojska cesta 10, 1000 Ljubljana | 031 871 097 | parketi.godnjavec@gmail.com

Polaganje laminata - cena, ki prepriča, kvaliteta ki osupne

 

Polaganje laminata je zahtevna naloga, cena za tak velik domači projekt pa včasih tudi slaba volja in negodovanje, če se projekta lotimo sami. Zato je bolje, da polaganje talnih oblog prepustite strokovnjakom. V našem podjetju se s polaganjem talnih oblog ukvarjamo že prek 40 let in imamo na tem področju številne izkušnje. Polaganje vinilne talne obloge ali polaganje vinila na klik imamo v malem prstu, prav tako polaganje laminata in parketa.

 

 

polaganje laminata cena

Hitro polaganje laminata - cena zagotavlja kvaliteto

 

Družinsko podjetje Parketi Godnjavec ima za vas vse rešitve za polaganje talnih oblog, cena polaganja parketa ali laminata pa bo konkurenčna. Laminat je zelo pogosta izbira pri polaganju talnih oblog v domovih, v nasprotju z mišljenjem nekaterih, pa gre za povsem naraven material. Njegovo jedro je sestavljeno iz lesnega prahu, celuloze in veziva. Naši strokovanjaki se z veseljem spoprimejo z izzivi polaganja laminata, cena pa bo za vas ugodna, kot le lahko. Cena polaganja parketa je v primerjavi z laminatom višja, saj je postopek lažji s polaganjem laminata. Cena bo tako pri tej opciji nižja. Prednost polaganja laminata je tudi v tem, da ga lahko položimo na že dotrajano talno oblogo, na primer obrabljen parket.

 

Za vas poiščemo odlične rešitve polaganja talnih oblog

 

Zavedamo se, da ni enostavno kar vsakega spustiti v svoj dom in mu zaupati, da bo brušenje parketa opravil profesionalno. Naša ekipa ima za seboj ogromno izkušenj in zadovoljnih strank, ki o tem pričajo. Ne le laminat, tudi drugi materiali nam gredo odlično od rok. Obvladamo polaganje vinilnih talnih oblog, tudi polaganje vinila na klik, delamo pa tudi z linolejem, kmečkim podom, oljnim parketom, dvoslojnim paketom, troslojnim parketom, PVC-jem in še čem. Naše talne obloge bodo iz vašega stanovanja naredile dom. Zaupajte nam svoje potrebe in naročite vrhunsko polaganje laminata. Cena je ugodna, storitev pa opravljena hitro in profesionalno. Polaganje laminata po odlični ceni je naše zagotovilo.

 

polaganje vinilne talne obloge