Mitja Godnjavec s.p. | Litostrojska cesta 10, 1000 Ljubljana | 031 871 097 | parketi.godnjavec@gmail.com

Kakovostno polaganje in popravilo parketa po ugodni ceni

06. 10. 2022

Kategorija 2

 

Polaganje parketa je nujno opravilo pri vsaki novi gradnji, v kolikor želite imeti v vašem domu občutek domačnosti in prijetnega ambienta, ki ga les vsekakor pričara. To je zahtevno opravilo, zato je pomembno, da ga izvaja nekdo, ki se spozna na delo in vam lahko svetuje o pravilni izbiri glede na ostale stvari v prostoru, obenem pa je pomembno, da je hrastov parket,  ali kateri drugi, pravilno položen, saj boste le tako dosegli najboljši učinek za vaš prostor.

 

Pri polaganju ali popravilu parketa gre za individualen proces, kar pomeni, da je vsak projekt drugačen, prilagojen osebi, za katero se opravlja in je predvsem odvisno od prostora, kjer bo položen. Izbira je pestra, poleg različnih načinov katerim je prilagojena cena, pa so na voljo različne vrste lesa, med katerimi je izjemno priljubljen hrastov parket.

 

Seveda je pomemben tudi videz in vzorec, kako je položen in ostale stvari. Izbira je resnično velika, od tega je seveda odvisna tudi cena polaganja, a verjamemo, da boste pri nas našli kakovosten parket po ugodni ceni, ki bo navdušil vas in vaše najdražje, dom pa bo zasijal od domačnosti.

 

hrastov parket za domačnost dnevne sobe

 

Polaganje parketa ali popravilo le tega

V našem podjetju smo že več desetletij specializirani za polaganje parketa, katerega lastnosti so dolga obstojnost, kakovost in ugodna cena, tako da so naše stranke izjemno zadovoljne in se ponosno vračajo k nam ali pa o nas povedo prijateljem, znancem ali družini. Pri tem je izjemno pomembno, da to delo zaupate strokovnjakom.

 

Mogoče bo cena parketa res nekoliko višja, a včasih je dobro za kakovost plačati nekoliko več v začetku, da potem kasneje nimate nepotrebnih težav in popravilo parketa oddaljite za kar nekaj let v prihodnost. Nudimo vam polaganje različnih vrst, najbolj priljubljen v zadnjih letih je dvoslojni ali troslojni hrastov parket, katerega prednost je, da je tovarniško lakiran ali oljen ter veliko bolj obstojen in ga imate tako več časa, surovih parketov pa se v današnjem času zaradi omenjenega razloga v hišah uporablja manj.

 

Seveda pa to ne pomeni, da smo osredotočeni samo na eno vrsto, odločite se lahko za tistega, ki je za vas najbolj ustrezen, mi pa vam bomo pri tem svetovali. Poleg tega vam v našem podjetju zagotavljamo tudi popravilo parketa - brušenje, lakiranje in ostale stvari, ki bodo staremu lesu povrnile sijaj in ga ne bo potrebno menjati.

 

cena polaganja parketa je odvisna od kvalitete

 

Cena parketa je odvisna od vrste, površine in lesa, a je vsekakor ugodna

Parket je narejen iz lesa, kar pomeni, da z njim pridobite vse pozitivne lastnosti lesa, od domačnosti naprej, saj les naredi izjemno domač in prijeten ambient, pa vse do odpornosti, dolge življenjske dobe in lepega videza. Izbirate lahko med različnimi vzorci in načini polaganja ter med različnimi vrstami lesa, med katerimi je trenutno najbolj priljubljen hrastov parket.

 

Odvisna od tega, kakšnega izberete in kakšen bo način polaganja je cena, vsekakor pa je pomembno vedeti, da je včasih boljše na začetku plačati nekoliko večjo ceno, kot recimo za hrastov parket, ki je bolj obstojen in vam bo služil dlje časa in vam na podlagi tega vrnil dani denar oziroma privarčeval denar v primerjavi s kakšnim cenejšim. Seveda pa imamo na voljo različne vrste in verjamemo, da bo vsak našel primernega zase in svoje najdražje.

 

Zagotavljamo vam, da imamo v našem podjetju odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter se zavedamo, da je kakovostno delo in kakovosten material enako pomemben kot ugodna cena. Izberite svoj parket in verjamemo, da bo vaš dom postal prijetnejši.

 

popravilo parketa po ugodni ceni