Mitja Godnjavec s.p. | Litostrojska cesta 10, 1000 Ljubljana | 031 871 097 | parketi.godnjavec@gmail.com

Dvoslojni parket hitre vgradnje in čudovitega videza

Dvoslojni parket je velik hit, ne le zaradi ugodne cene, ampak tudi zaradi visoke kvalitete in ekološkosti. Najbolj primeren je za stanovanjske prostore in manj obremenjene pisarne, deluje pa tudi s talnim gretjem. Če se odločate za dvoslojni parket - hrast je odlična izbira, a tudi druge hitro rastoče vrste bodo izvrstne.

 

dvoslojni parket

 

Dvoslojni parket hrasta

 

Najhitrejšo vgradnjo omogoča gotovi dvoslojni parket. Hrast je ena najpogosteje uporabljenih vrst lesa in s pravim pohištvom izgleda zares čudovito. Drevesna vrsta je osnova dvoslojnega parketa, debelina furnirja pa tri do štiri milimetre. Stabilnost in odpornost na udarce dvoslojnega parketa s hrastom dobimo s trdoto vezane plošče. Po videzu je tak parket skoraj nemogoče ločiti od klasičnega parketa. Seveda je pri ponudbi dvoslojnega parketa cenik zelo pomemben in naš je, obljubljamo, še kako konkurenčen.

 

Dvoslojnost odlična za ogrevanje

 

Zagotovo je prednost dvoslojnega parketa debelina, ki je nizka (skupno le do 10 mm), zato je možnost obnavljanja lažja, nižje so toplotne izgube, dvoslojni parket hrasta pa je primeren tudi za talno gretje. Če vam v stanovanje bolj pašejo svetla tla, pa izberite dvoslojni parket jesen, ki je prav tako vrhunske kvalitete. Možne so različne končne obdelave, seveda v skladu z vašimi željami. Dvoslojni parket jesen je lahko oljen ali lakiran, različno brušen, tudi beljen ali toniran. Pomembno je seveda, da delo zaupamo strokovnjakom, in verjemite, naši mojstri dobro vedo, kaj počnejo. Parketarstvo Godnjavec je v družini že več kot štiri desetletja, zato nam izkušenj in profesionalnost ne manjka.

Ne samo polaganje talnih oblog, naši mojstri so odlični tudi pri brušenju parketa in temeljiti obnovi parketa. Zaupajte nam svoje potrebe in našli bomo odlično rešitev za vaš obrabljen parket ali za na novo položeni dvoslojni parket. Cenik našega podjetja je denarnici prijazen, storitve pa opravljene vrhunsko in hitro.