Mitja Godnjavec s.p. | Litostrojska cesta 10, 1000 Ljubljana | 031 871 097 | parketi.godnjavec@gmail.com

Cena brušenja parketa je v naši ponudbi izjemno ugodna

 

Ko parket nima več pravega leska ali pa je opazna večja obraba površine, lahko z obnovo oživimo živahne barve lesa. V večini primerov je mogoče star in poškodovan parket zelo kvalitetno obnoviti. V kolikor parket ni pretirano dotrajan, je parket po obnovi videti praktično kot nov. Popravi se posamezne odstopljene deščice, sledi brušenje parketa, kjer slednjega obrusimo do zdravega lesa, zapre se reže med deščicami ter polakira ali naolji. Pri obnovi parketa se največkrat zamenja tudi kotne letvice. V praksi se zgodi zelo redko, da parketa ni mogoče ali ga ni smiselno obnoviti.

 

brušenje parketa cena

 

Cenik in cena brušenja parketa, ob katerih ne boste ravnodušni

 

Ker sta vsak objekt in vsak prostor posebna, se je pri polaganju in obnovi parketa vedno treba prilagajati posamični situaciji. Delo se vedno začne z izbiro parketa ali druge ustrezne talne obloge. Na podlagi izbora je potrebno pripraviti podlago, ki mora biti v vsakem primeru suha, trdna, čista in ravna. Včasih je dovolj zgolj obrus podlage, v drugih primerih je potrebna utrditev podlage z ustreznim primerjem, v primeru hujših neravnin, vdrtin, predvsem pa v primeru oblaganja tal s PVC oblogami, je večinoma treba nanesti tudi sloj ali dva ustrezne izravnalne mase. Delo pa je vedno treba opraviti natančno in točno, sicer se prej ko slej pokažejo zelo neprijetne posledice. Pri nas sicer lahko najamete za ugodno ceno stroj za brušenje parketa, vendar vam priporočamo, da delo zaupate izkušenim parketarjem, saj sta tako cenik za brušenje parketa kot tudi cena brušenja parketa pri nas nadvse ugodna. Pravzaprav vam poceni brušenje parketa že dolgo ni bilo tako blizu.

 

brušenje parketa cenik

 

Cenik in cena brušenja parketa, zaradi katerih najemite profesionalce

 

Polaganje parketa je v osnovi enako, ne glede na odločitev za surov parket ali za izgotovljen parket, razlika nastane pri kasnejši obdelavi. Izgotovljen parket dodatne obdelave ne potrebuje, surov parket pa je potrebno pustiti nekaj dni, saj se mora pred nadaljnjo obdelavo lepilo povsem posušiti ter doseči končno trdnost. Po nekaj dneh se lahko začne z brušenjem položenega parketa, sledi zapiranje rež, montaža kotnih letvic ter lakiranje ali oljenje. A zakaj bi sami opravili toliko dela, če pa najdete pri nas tako ugoden cenik in ceno brušenja parketa, da se vam za stroj za brušenje parketa praktično ne splača niti prijeti? Raje preverite naš cenik brušenja parketa, saj smo prepričani, da boste na njem zagotovo našli ceno brušenja parketa, ki vaše denarnice zagotovo ne bo osušila. Verjemite, za ceno brušenja parketa boste dobili največ, kar lahko: profesionalno in strokovno opravljeno delo ter čudovit parket!