Mitja Godnjavec s.p. | Litostrojska cesta 10, 1000 Ljubljana | 031 871 097 | parketi.godnjavec@gmail.com

Brušenje parketa za svež izgled tal

 

Brušenje parketa je z našimi mojstri projekt, ki bo končan kot bi mignil, vaši prostori pa bodo osveženi in tla preleta. Pri parketarstvo Godnjavec smo strokovnjaki za polaganje talnih oblog, odlično pa opravimo tudi obnovo parketa. Če je vaš parket potemnel, razpokan ali celo odstopa, potem je čas za temeljito brušenje in lakiranje parketa.

 

Naročite brušenje parketa po odlični ceni

 

Veliko je vprašanj, ko se lotimo brušenja parketa, cena pa običajno eno tistih bolj neprijetnih. Pri nas ponujamo za brušenje parketa cenik, ki je pravičen do stranke in konkurenčen na trgu. Več kot 40 let se že ukvarjamo z brušenjem in lakiranjem parketa, zato trg dobro poznamo in smo spoštljivi do strank in njihovih denarnic. Naša storitev bo najvišje kvalitete, saj se redno seznanjamo z novo opremo in imamo najsodobnejše stroje za brušenje parketa. Cena bo kljub temu ugodna, kar potrjujejo naše številne stranke.

 

stroj za brušenje parketa cena

 

Kako poteka brušenje parketa

 

Pri obnovi parketa je treba biti skrajno natančen in previden. Z našim brušenjem parketa po dobri ceni bo vaš parket videti, kot da je nov. Stari lak na parketu bomo popolnoma obrusili, če je kakšna deščica odstopila, jo prilepimo in poškodovane zamenjamo. Da je povšina enakomerna in gladba, jo večkrat obrusimo s strojem za brušenje parket. Cena vključuje tudi nov nanos temeljnega laka in še več nanovov končnega laka. Lahko izberete lake z veliko sijaja ali pa mat lake za nesijoč videz. Med nanosi laka se po površini ne sme hoditi od 6 do 18 ur, tako da obnova parketa traja nekje 2 do 3 dni. Obrabljenim tlem svežino vrnemo samo s celovitim brušenjem parketa. Cenik tako obsega celotno opravilo mojstra, ki obvlada delo in poskrbi, da parket zdrži tudi več desetletij. Za brušenje parketa cena ne sme biti ovira, ampak samo dobra investicija v svoj dom. V našem podjetju smo tako zaveazni brušenju parketa po konkurenčni ceni, ki si jo lahko privoščite.

 

brušenje in lakiranje parketa